Logo small

Afspraak maken

Maak nu een afspraak:
06-39755422
06-41105919
info@verkeersschoolblauw.nl

Informatie over autorijlessen

Verkeersschool BLAUW is de perfecte autorijschool om het rijbewijs te halen op jouw eigen tempo. Ons doel is om samen met jou de eindstreep behalen. Wij bieden veilige, gezellige en ontspannen lessen aan. Op deze wijze willen wij je voorbereiden om zelfstandig de weg op te gaan. Wij maken gebruik van digitale leermiddelen, zoals tablets met beeldmateriaal, zelfreflectieformulieren en uitgebreide praktijkvoorbeelden.

Proefles
Meld je nu aan voor een proefles! Tijdens deze proefles maak jij kennis met de lesauto en de instructeur. Aan het eind van de proefles zal de instructeur jou een advies mee geven over het aantal lessen wat jij ongeveer nodig zal hebben. Een les bij verkeersschool BLAUW duurt altijd 60 minuten. Langer rijden kan uiteraard altijd. In overleg met jouw instructeur bepaal je hoeveelheid of de duur van de lessen per week.


Pakket of losse lessen
Verkeersschool BLAUW biedt naast losse lessen ook diverse pakketten aan. De pakketten zijn goedkoper dan losse lessen. Deze informatie vindt je bij de tarieven.

Tussentijdse toets
Als je bijna klaar bent met de rijopleiding kan je een tussentijdse toets doen. Dit is een “proefexamen” bij het CBR. Je rijdt een examenroute met een examinator, welke jou na afloop feedback mee zal geven. Daarnaast kan je vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen tijdens het examen. Op deze manier zal je beter voorbereid zijn voor het echte examen. Het is gebleken dat het slagingspercentage hoger ligt na het rijden van een tussentijdse toets.

Examen
Als je klaar bent om af te rijden, zal je examen gaan doen op een van de CBR locaties. Hier ga je met een examinator op pad. Tijdens de rit zal je moeten laten zien dat je de auto onder controle hebt, veilig en vlot deel kan nemen aan het verkeer en zelfstandig opdrachten kan uitvoeren.